HVORDAN GI

Invester i Guds arbeid blant unådde folkegrupper

Ønsker du å investere i Guds arbeid blant verdens minst nådde folkegrupper? På denne siden finner du informasjon om hvordan du kan være med å støtte arbeidet økonomisk og aktuelle behov du kan være med å møte ved din støtte.

Til høyre på denne siden kan du lese nyttig informasjon som kan hjelpe deg til å finne den rette løsningen for deg.

NTM Norges misjonærer er ikke lønnet av NTM. De lever av gaver fra menigheter, bibelgrupper og enkeltpersoner. Dette gjelder alle som arbeider i NTM, både ute på misjonsmarken og i hjemmearbeidet. Dersom du ønsker å støtte en misjonær ved en enkeltgave, eller som fast giver, vil denne gaven gå uavkortet til denne misjonæren.

Les mer om skattefradrag her.

SEND INN SPØRSMÅL

Dersom du har spørsmål angående hvordan du kan støtte arbeidet til NTM Norge kan du kontakte oss via skjemaet under. Du kan også bruke skjemaet til å øremerke en gave du har gitt. Meldingen din vil gå direkte til vår regnskapsfører.

*Navn:

*E-postadresse:

Telefon:

Type forespørsel:

*Melding:

*Obligatorisk felt

AKTUELLE BEHOV
noticia

Adopter en medarbeider

  Vi har akkurat nå flere unge familier og enslige som forbereder seg på en tjeneste i NTM Norge. De er helt avhengige av at noen ser det som sin […]

31/12/2015 | Gi


HVORDAN GIR JEG EN GAVE?

n@w-nov11_Cover

STØTTEN KAN INNBETALES PÅ NTM NORGES KONTO NR. 7878 05 31605.

Dersom du ønsker å støtte en bestemt misjonær/misjonærfamilie skriver du deres navn i feltet 'Betalingsinformasjon' på giroen, eller på din nettbankgiro.

Dersom du ønsker å støtte NTMs arbeid i Norge vennligst merk giroen med 'Norge'.

Merkede gaver blir uavkortet sendt videre til misjonærene der de er. Umerkede gaver fordeles etter behov.

Dersom du har andre spørsmål eller ønsker å dele opp en gave på flere medarbeidere kan du kontakte oss via skjemaet til venstre.

Les mer om skattefradrag her.


 

vipps

Du kan også gi en gave via betalingstjenesten Vipps.

Søk etter NTMNORGE eller ID nummer 55435 når du skal utføre betalingen og du vil finne oss i listen over mottakere. Du vil også se logoen vår ved siden av navnet slik at du kan være trygg på at det er rett mottaker.

Dersom du ønsker å øremerke gaven din kan du gjøre det ved å skrive inn navn på medarbeider eller prosjekt i feltet rett under der du skriver inn summen.

Tusen takk for din støtte til arbeidet med å nå verdens minst nådde folkegrupper.


ADOPTER EN MEDARBEIDER

n@w-nov11

Vi har akkurat nå flere unge familier og enslige som har begynt på en langtidstjeneste for NTM Norge. De er helt avhengige av at noen ser det som sin oppgave å støtte dem gjennom bønn og økonomiske midler.

Du kan bli en del av et arbeid ved å støtte en medarbeider med et månedlig beløp. Dette er en mulighet til å invistere i evige verdier og gjøre det mulig for folkegrupper som aldri før har hørt sannheten å få høre dette budskapet for aller første gang.

Møt våre medarbeidere


MØT ET BEHOV

n@w

Mange ønsker å la oss avgjøre hvor behovet er størst når de gir en gave til misjonen.

Slike gaver vil da bli videresendt til en norsk misjonær med et spesielt behov, eller den kan også bli benyttet i hjemmearbeidet.

Homeward Bound!

Missionary Blogs

Author: Seth and Rochelle Callahan
Posted: October 18, 2017, 9:19 am
Author: DJ and Jennifer Searcy
Posted: October 18, 2017, 3:33 am

Ønsker du å følge med på hva som skjer i NTM Norge? Lik oss på Facebook.

facebook-icon 
NTM Norge